Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

JAMES και UNKLE στο Ejekt Festival!


Μετά από τα περυσινά άσχημα γεγονότα κατά τη διάρκεια των Beastie Boys, το Ejekt Festival επιστρέφει φέτος και η Detox ανακοίνωσε τα 2 πρώτα ονόματα. Oι James που απολαύσαμε το καλοκαίρι του 2007 στο Fly Beeyond και οι UNKLE που κυκλοφόρησαν ένα από τα κορυφαία album τη χρονιά που μας πέρασε, θα βρίσκονται στις 28 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό (εκεί που είχαν παίξει οι New Order). Αναμένουμε τα υπόλοιπα group, για την ώρα το πρώτο δελτίο τύπου:
Το Ejekt Festival επιστρέφει και φέτος, για τέταρτη χρονιά, μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2008 η συνταγή της επιτυχίας παραμένει η ίδια: μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος από την ποπ και ροκ σκηνή αλλά και από την ηλεκτρονική σκηνή παρουσιάζονται σε ένα ενιαίο συναυλιακό χώρο, σε μια μεγάλη γιορτή της μουσικής.
Τα δύο πρώτα ονόματα που θα μετέχουν στο φετινό Ejekt είναι από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού και ραδιοφώνου, οι James και οι Unkle. Σύντομα θα ανακοινωθούν και αρκετά ακόμα ονόματα που θα συμπληρώσουν το line-up.
Φέτος, το Ejekt Festival θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό: πρόκειται για τον χώρο που φιλοξένησε το Ejekt 2006 με headliners τους New Order. Ο χώρος του θα διαμορφωθεί ειδικά, με 2 σκηνές, πρωτοποριακό ηχητικό σχεδιασμό, εντυπωσιακές οθόνες, ποικίλους χώρους αναψυχής και διάφορων events και τεράστιο parking

Στο Ejekt θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια από τις τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις των Unkle, καθώς ο Lavelle έχει ανακοινώσει ότι πιθανότατα οι Unkle θα πάψουν να υπάρχουν μετά το καλοκαίρι.
www.myspace.com/detoxpromotionsejektfest

Δεν υπάρχουν σχόλια: