Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Ο Steve Wynn στο Ξυλουργείο του Μύλου

Το Σάββατο 22 Μαρτίου ο Steve Wynn θα εμφανιστεί στο Ξυλουργείο του Μύλου, σε ένα ακουστικό πρόγραμμα μαζί με τον συνεργάτη του Robert Lloyd. Στο live θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά και μέρος του επερχόμενου νέου του album με τίτλο "Crossing Dragon Bridge", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2008.

Το άλμπουμ που θα μείνει σαν "ο ευρωπαϊκός δίσκος" του Steve Wynn έχει ηχογραφηθεί στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και σηματοδοτεί τη συνεργασία του με τον Chris Eckman (The Walkabouts), ο οποίος υπογράφει την παραγωγή. Συμμετέχει οχταμελής ορχήστρα από την Πράγα και γυναικεία χορωδία από την Λιουμπλιάνα, όπως επίσης και οι Linda Pitmon, Kirk Swan, Chris Cacavas και Tim Adams (Teenage Prayers).

O Steve Wynn έχει ήδη ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία που θα τον φέρει και στην Ελλάδα, όπου εκτός από τη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστεί 21/3 στην Άρτα & 23/3 στην Αθήνα.

"Είναι ένα στιγμιότυπο, ένα όνειρο, ένα acid flashback, ένας τουριστικός οδηγός, ένα πρόχειρο φαγητό τα μεσάνυχτα, ένα φλιτζάνι πρωινού καφέ - είναι ο άλλος κόσμος που συνέβη γύρω μου και μέσα στο κεφάλι μου για τρεις εβδομάδες τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ελπίζω να απολαύσετε το ταξίδι πίσω εκεί μαζί μου" Steve Wynn, New York, Φεβρουάριος 2008.

STEVE WYNN «Paisley Dreams Tour 2008»
Σάββατο 22 Mαρτίου 2008
Ξυλουργείο/Μύλος
Doors open: 9.00pm
Είσοδος: 15€

Δεν υπάρχουν σχόλια: