Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τους Madrugada!



Με πολύ αγάπη από τη Νορβηγία! Για άλλη μια φορά η ανταποδοτική σχέση λατρείας των Madrugada με το ελληνικό μουσικόφιλο κοινό θα πάρει σάρκα και οστά στην Αθήνα με 2 μοναδικές συναυλίες!
Δέκα χρόνια ακριβώς μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP και έχοντας πριν λίγους μήνες κυκλοφορήσει το εξαιρετικό και τελευταίο, πιθανότατα, album της καριέρας τους, η M² Music Entertainment παρουσιάζει τους MADRUGADA ζωντανά στο Gagarin 205 στις 24 και 25 Μαίου. Δύο εμφανίσεις των τρομερών Νορβηγών στα πλαίσια της Highway of Light European tour, που θα είναι οι πρώτες τους στην χώρα μας μετά τον θάνατο του κιθαρίστα Robert Burεs και αποτελούν σίγουρα το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της φετινής άνοιξης!
Οι Sivert Hψyem και Frode Jacobsen θα πλαισιωθούν αυτή τη φορά στη σκηνή από 4μελή μπάντα που περιλαμβάνει 2 μουσικούς από τους My Midnight Creeps, το βραχύβιο συγκρότημα του Robert. To πλήρες stage line up για τις 2 συναυλίες στην Αθήνα:
Sivert Hοyem: vocals, Frode Jacobsen: bass, Erland Dahlen: drums, Alexander Kloster-Jensen: guitars (My Midnight Creeps / Ricochet), Cato Thomassen: guitars - keyboards, Anders Mοller: percussions (My Midnight Creeps).
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό/ΗΣΑΠ “Αττική”Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Εισιτήρια θα προπωλούνται από τις 10 Απριλίου προς 40 ευρώ στα παρακάτω σημεία:
Τicket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210-3608366)Metropolis Record StoresFnac Stores

Δεν υπάρχουν σχόλια: