Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Oι Radiohead για το Best of

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η EMI έχει ανακοινώσει πως στις 2 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το Best of των Radiohead. Η βρετανική μπάντα όμως εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεση της.
Οι δύο πλευρές χώρισαν τον περασμένο Φεβρουάριο και ο νέος δίσκος των Radiohead, In Rainbows, κυκλοφόρησε αρχικά από το επίσημο site τους και στη συνέχεια στα δισκοπωλεία από την XL Records. Ωστόσο, η EMΙ διατηρεί τα δικαιώματα πάνω σε όλους τους προηγούμενους δίσκους της μπάντας και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τους …εκμεταλλευτεί για μία τελευταία φορά.
Ο front man των Radiohead, Thom Yorke δεν δίστασε να εκφράσει την απόλυτη αντίθεση του. «Δεν νομίζω πως έχουμε hits οπότε ποιος ο λόγος να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο;» ενώ συνέχισε, «Είναι μία χαμένη υπόθεση. Ωστόσο, αν την υποστηρίζαμε και την θέλαμε, τότε μπορεί να έβγαινε κάτι καλό».
Ο Yorke εξέφρασε και το πως αισθάνεται με την προηγούμενη δισκογραφική τους εταιρία. «Είναι σαν να έχεις μετακομίσει και να μην θέλεις να δεις τι έκαναν στο δωμάτιο σου γιατί είναι σίγουρο πως θα σε ταράξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: