Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

New York Dolls και Courteeners στο Fly Beeyond!

Συμπληρώνεται και η 2η μέρα του Fly Beeyond festival σιγά σιγά, αφού μετά τους Sex Pistols που θα είναι headliners της βραδυάς, θα εμφανιστούν οι New York Dolls, ιστορικό συγκρότημα του glam-rock την δεκαετία του 70, και ένα από τα ανερχόμενα καινούρια συγκρότηματα της σκηνής του Manchester, οι Courteeners. Τετάρτη 16 Ιουλίου στο γήπεδο Καραισκάκη όλα αυτά, περιμένουμε και τις ελληνικές μπάντες για να δούμε ολοκληρωμένο το Line-up. Δελτίο τύπου από την Hot Beez:
Τετάρτη 16 Ιουλίου
Μαζί με τους Sex Pistols, στο stage του Fly BEEyond ’08 θα εμφανιστούν οι θρυλικοί New York Dolls και τα νέα αγαπημένα παιδιά του Μάντσεστερ, οι The Courteeners!!!
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και τα ελληνικά συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στη σκηνή του Fly BEEyond Festival!!!
New York Dolls
Το συγκρότημα – ορόσημο της Art Factory του Andy Warhol, αυτοί που εξέφρασαν καλύτερα από τον οποιονδήποτε την αισθησιακή decadence του Manhattan, θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας και θα παίξουν για το κοινό του Fly Beeyond Festival!
Η κουλτούρα του Velvet Underground στην πιο extreme εκδοχή της, οι New York Dolls, για ένα μοναδικό live στην Αθήνα, όπου θα μας τραγουδήσουν για «κρίσεις προσωπικότητας» και για «μοναχικά πλανητικά αγόρια»… Δεν είναι λίγοι αυτοί που επηρεάστηκαν από το glamorous στυλ τους όπως οι Kiss, οι Blondie, οι The Clash, οι Ramones, οι Dead Boys,οι Guns N' Roses, οι The Smiths και πολλοί άλλοι.
Αν κάτι πρέπει να ακούσεις αυτό το καλοκαίρι, είναι σίγουρα η μπάντα από την οποία οι Sex Pistols έκλεψαν τον μάνατζέρ της!!!
Ονομαστικά David JohansenSylvain SylvainSteve ConteSami YaffaBrian DelaneyBrian Koonin
Ξέρατε ότι O Sylvain και ο Μurcia πήγαιναν μαζί στο λύκειο κι έπαιζαν σε μια μπάντα που ονομαζόταν “The Pox”. Όταν ο frontman τους αποχώρησε, οι δύο τους άνοιξαν μια επιχείρηση με ρούχα που ονομαζόταν “The New York Doll Hospital”.O Sylvain ισχυρίζεται πως το όνομα των New York Dolls προέκυψε από εκεί.
Προτείνουμε New York Dolls (1973)
Web site http://www.nydolls.org/
The Courteeners
«Οι νέοι Μεσσίες του Μάντσεστερ;» αναρωτιέται το ΝΜΕ στο εξώφυλλό του…
Η φετινή περιοδεία τους που περιλαμβάνει εμφανίσεις σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury, το T in The Park και το Oxegen, είναι μάλλον η απάντηση!
Το Fly Beeyond, για ακόμα μια φορά αποδεικνύει πως ακούει μουσική και έχει κάτι να προτείνει στο ελληνικό κοινό, πέρα από τα καθιερωμένα.
Πολλοί συνέκριναν τον τραγουδιστή των Courteeners με τον Liam Gallaher των Oasis και την ενέργεια τους με αυτή των Arctic Monkeys. Οι συγκρίσεις όμως παύουν να υφίστανται όταν φτάνουμε να ακούσουμε τους απίστευτους στίχους και τις υπέροχες ιδιαίτερες μελωδίες τους που τους ανακηρύξαν ως το Νο1 υποσχόμενο συγκρότημα για το 2008!
Ξέρατε ότι
Οι Courteeners ζητούν τις δικές σας ερασιτεχνικές φωτογραφίες για το site τους! Ίσως η δική σου φωτογραφία από το Fly BEEyond να δημοσιευθεί στο site τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: