Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

The Earthbound+ Dustbowl live Σάββατο 25/10 Gagarin 205

Το Gagarin 205 υποδέχεται ξανά τους Earthbound το Σάββατο 25/10, ένα χρόνο μετά την εκπληκτική περσινή τους εμφάνιση. Μία από τις κορυφαίες μπάντες της χώρας μας επιστρέφει για να παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από παλαιότερα άλμπουμ, μαζί με υλικό από το νέο La Guerra Final.

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για αυτή την ιδιόμορφη παρέα σπουδαίων μουσικών. Μια απλή αναφορά των συγκροτημάτων από τα οποία προέρχονται – The Last Drive, Honeydive, Rockin’ Bones, Engine-V – θα μπορούσε να είναι αρκετή για να πείσει τον οποιοδήποτε έχει έστω και μία ελάχιστη σχέση με την εγχώρια rock ‘n’ roll σκηνή. Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς πορείας τους έχουν κατορθώσει να δώσουν το δικό τους στίγμα, συνδυάζοντας επιρροές από διάφορα μουσικά είδη, ενώ ταυτόχρονα κάθε τους δραστηριότητα χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία, συνέπεια μα και σεμνότητα.Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται ο Φώτης Σιώτας (Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Boomstate κ.λπ.) στο βιολί, η Ειρήνη Δημοπούλου (ex-Hi Rollers) και η Τζένη Καπάδαη (ex-Expert Medicine), δύο κορίτσια με πραγματικά εκπληκτικές φωνές, οι οποίες συμμετείχαν και σε ορισμένα από τα τραγούδια του “La Guerra Final”.Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Dustbowl, ένα σχετικά νέο Ελληνικό συγκρότημα που με το ντεμπούτο album “Troublebound & Lonesome” αλλά και τις εξαιρετικές live εμφανίσεις του έχει αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια από κοινό και κριτικούς. Είναι σίγουρο πως στο μέλλον θα μας απασχολήσουν πολύ περισσότερο.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 16 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς / τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.grGagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 210 8547600-1.
www.theearthbound.com
www.myspace.com/theearthboundband
www.myspace.com/thelabrecordsmusic

Δεν υπάρχουν σχόλια: