Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

O Robert Plant μιλάει για τους Led Zeppelin



Τους λόγους γιατί δεν θα είχε τύχη ένα ολοκληρωμένο reunion των Led Zeppelin εξήγησε ο Robert Plant σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μ. Βρετανίας.
Ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος, αισθάνεται πως χωρίς τον μακαρίτη, John Bonham μία παγκόσμια περιοδεία δεν θα είχε επιτυχία γιατί το σχήμα θα ήταν ανολοκλήρωτο. «Ο λόγος που σταμάτησε είναι γιατί δεν είμαστε όλοι μαζί και δεν είμαστε όλοι μαζί εδώ και 29 χρόνια». Θυμίζουμε πως ο drummer της μπάντας, John Bonham απεβίωσε το 1980 και την θέση του στο περσινό live πήρε ο γιος του, Jason.
Μάλιστα η συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου είχε τεράστια επιτυχία και από τότε οι φήμες για μία παγκόσμια περιοδεία δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο όπως φαίνεται η άρνηση του Plant αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο αφού τα δημοσιεύματα ήθελαν τους άλλους τρεις (Jimmy Page, Jason Bonham και John Paul Jones) να έχουν συμφωνήσει.
Ο 60χρονος Robert Plant τόνισε επίσης πως ακόμα ένας λόγος ήταν ο φόβος για …λεκέδες στην υστεροφημία της μπάντας. «Κάτι που σκέφτομαι αρκετά είναι οι συγκρίσεις με το παρελθόν οι οποίες δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες και μάλλον απογοητευτικές».
Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο....
Αυτή την περίοδο ο Robert Plant δουλεύει ξανά με την Alison Krauss με την οποία συνεργάστηκαν το 2007 στο δίσκο, Raising Sand.

Δεν υπάρχουν σχόλια: