Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Oι Last Drive στο Gagarin 205 στις 15 και 16 Μαίου




Ο Μάιος ανήκει στους Last Drive! Για τρίτη χρονιά στη σειρά, το κορυφαίο rock’n’roll συγκρότημα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή θα εμφανιστεί τον συγκεκριμένο μήνα – την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 - στο Gagarin 205 Live Music Space! Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι στις δύο προηγούμενες. Κι αυτό διότι οι δύο συγκεκριμένες εμφανίσεις συμπίπτουν χρονικά με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου album τους, “Heavy Liquid”, δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μετά το “Subliminal”!
To album θα βγει στην αγορά κάτω από την ετικέτα της Happy Crasher Records - την οποία δημιούργησε ή ίδια η μπάντα με σκοπό να διαχειριστεί την παραγωγή του όλου εγχειρήματος - και θα παρουσιαστεί στα δύο live της Αθήνας, αλλά και σε εκείνο της Θεσσαλονίκης (Μύλος, 9/5), ενώ ταυτόχρονα θα διατίθεται, για πρώτη φορά, σε όποιον θέλει να το αποκτήσει σε CD τις συγκεκριμένες βραδιές από τον πάγκο του merchandise των δύο clubs! Από τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο (σε περιορισμένα αριθμημένα αντίτυπα).
Το υλικό του γράφτηκε μετά την επανασύνδεσή τους, το Μάιο του 2007, και περιλαμβάνει 11 συνθέσεις του group και μία διασκευή. Μερικοί τίτλοι από τα τραγούδια: “A Glass of Broken Dreams”, “Hang the Bone”, “Magdalene”, “Goldfish”, “Pantherman”, “Hole in the Wall”.
Την ομάδα που έχει αναλάβει την επιμέλεια της παραγωγής, απαρτίζουν οι ίδιοι οι Drive, ο παλιός γνώριμος της μπάντας και συμπαραγωγός του “Subliminal” Jimmy Spliff και ο ηχολήπτης στις ζωντανές εμφανίσεις τους Άκης Πασχαλάκης.
Το artwork του δίσκου έχει αναλάβει ο κομίστας Βασίλης Λώλος, γνωστός από τις δουλειές του αλλά και τις διακρίσεις του σε Ελλάδα και ΗΠΑ (“Last Call”, “The Pirates of Coney Island” κ.α.).
Οι βραδιές θα ανοίξουν με την εμφάνιση special guests τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 15 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το http://www.ticketpro.gr/.
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 210 8547600 / Website: http://www.gagarin205.gr/

Τύπος Event:Συναυλία
Είδος:Pop, Rock
Προέλευση:Eλληνικό
Τιμή Εισιτηρίου (προπώληση):15 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: