Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Μέσα στο 2010 ο καινούριος δίσκος των Offspring.


Δεν πρόκειται να καθυστερήσουν οι Offspring για την κυκλοφορία του 9ου δίσκου τους. Σύμφωνα με τους ίδιους θέλουν να είναι στα δισκοπωλεία μέσα στο 2010.
Για την ώρα πάντως δεν είναι στο studio αλλά στη μέση περιοδείας για την προώθηση του πιο πρόσφατου album τους, Rise And Fall, Rage And Grace που κυκλοφόρησε το 2008 και …θάφτηκε από κοινό και κριτικούς.
Ο κιθαρίστας της αμερικάνικης μπάντας, Noodles, σχολίασε σχετικά με τα μελλοντικά τους σχέδια, «Για την ώρα τσεκάρουμε το υλικό που αφήσαμε έξω από τον τελευταίο δίσκο και από τους δύο προηγούμενους και κοιτάμε να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε κάτι» ενώ συνέχισε, «Θα θέλαμε να έχουμε νέο δίσκο μέσα στο 2010 αλλά δεν πρόκειται να μπούμε στο studio πριν τον Ιανουάριο».
Στο μεταξύ, οι Offspring έχουν νέο drummer στην σύνθεση τους, τον Pete Parada για τον οποίο εκφράζεται αισιοδοξία πως θα δέσει αρμονικά με τα υπόλοιπα μέλη. «Είναι φοβερός. Για να πω την αλήθεια ακόμα δεν έχουμε ηχογραφήσει μαζί του αλλά ανυπομονούμε. Είναι πολύ καλός drummer και γεμάτος φρέσκες ιδέες», υπογράμμισε ο Noodles. Πηγή:contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: