Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Τελευταία νέα από καλιτέχνες του Rockwave festival 2009



Μια ανάσα πριν το ROCKWAVE FESTIVAL 2009 ανοίξει τις πόρτες του για την απόλυτη μουσική εμπειρία του καλοκαιριού, και πριν το ορμητικό ροκ κύμα πιάσει στεριά στο πάρκο του Terra Vibe, τα καυτά νέα των ατίθασων πρωταγωνιστών του επιμένουν να κινούνται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες!

Ο ΜΟΒΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ 1ο ΤΟΥ SINGLE!!
Λίγες μόνο μέρες πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του ιδιοφυούς Moby στο Terra Stage, την πρώτη μέρα του Rockwave Festival , οι φαν του παίρνουν μια μικρή γεύση από το νέο του άλμπουμ ‘Wait For Me’. Το πρώτο single, και δεύτερο κομμάτι του άλμπουμ, ‘Pales Horses’ μόλις κυκλοφόρησε από την νεοσύστατη προσωπική δισκογραφική εταιρεία του Moby, την ‘Little Idiot’. Το πακέτο προσφέρει εναλλακτικά mixes από τον Moby, remixes και ερμηνείες από τους Gui Boratto, Apparat, Ben Hoo, Davide Rossi και Jason Bentley και διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και σε βινύλιο 12’’, αλλά και σε limited edition που περιλαμβάνει βινύλιο 7’’. Για το ολοκληρωμένο άλμπουμ πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 29 Ιουνίου, ενώ οι ανυπόμονοι μπορούν να απολαύσουν τα νέα αλλά και all time Moby classic τραγούδια του στις 27 Ιουνίου, σε ένα πολλά υποσχόμενο live set!

ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ MOTLEY CRUE ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!
Οι Motley Crue, οι φετινοί headliners της τρίτης μέρας του Rockwave Festival, εκτός από σκανδαλωδώς μοναδικοί rock stars που θα μας ξεσηκώσουν στις 29 Ιουλίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κατακτούν πλέον και τον χώρο της μόδας!Ο Nikki Sixx, ο κιθαρίστας του διάσημου ροκ γκρουπ μεταφέρει την ‘γραμμή του’ στις Βρετανικές όχθες, μετά την επιτυχία της σειράς Royal Underground που ξεκίνησε το 2007 στις Η.Π.Α. προσφέροντας τα δικά του πρωτότυπα σχέδια για Τ-shirts, φούτερ και κοσμήματα. Έτσι, οι Βρετανοί φαν των Motley Crue, θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να ντυθούν όπως τα είδωλά τους! Ο Nikki είναι ενθουσιασμένος με αυτό το άνοιγμα στις Βρετανικές αγορές, αφού, όπως δήλωσε, η Αγγλία αποτέλεσε κύρια έμπνευση για τη μουσική και το στυλ τους από την εφηβεία τους. Στα ρούχα του, υποστηρίζει, θα βρούμε στοιχεία από τη Βρετανική μουσική σκηνή καθώς και από την εικονογραφία της παλιάς Αγγλίας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ PLACEBO!!
Οι Placebo, οι headliners της πρώτης μέρας του Rockwave Festival, το Σάββατο 27 Ιουνίου, καινοτομούν και θέλοντας να δηλώσουν την αγάπη τους στους χιλιάδες φαν, ζητούν από αυτούς να γίνουν για λίγο ...μουσικοί παραγωγοί και mix engineers για τους PLACEBO! Όσοι έχουν ταλέντο στη μίξη ήχου, έχουν τώρα την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο καλοί είναι. Το GoMix & Music Studio ζητά από τους θαυμαστές να δημιουργήσουν το δικό τους mix για το τραγούδι ‘Julien’, κομμάτι από το φρέσκο άλμπουμ των Placebo ‘Battle For The Sun’ που κυκλοφόρησε στις 6 Ιουνίου.Για ακόμα μια φορά, το γκρουπ δείχνει έμπρακτα πόσο εμπιστεύεται τη γνώμη και το ταλέντο του κοινού του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να εκφραστεί. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του GoMix & Music Studio στο MySpace!
Δίσκο με διασκευές ετοιμάζουν οι Killers
Οι Killers ποτέ δεν έκρυψαν την αγάπη τους για τις διασκευές. Στη καριέρα τους έχουν τραγουδήσει, Joy Division και Dire Straits ενώ τώρα σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν έναν ολόκληρο δίσκο με κομμάτια που δεν είναι δικά τους.
Αυτό δήλωσαν μιλώντας στο NME ο frontman, Brandon Flowers και ο drummer, Ronnie Vanucci. Μάλιστα δείχνουν αισιόδοξοι πως το album θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους. «Είναι κάτι που πάντα σκεφτόμασταν να κάνουμε», τόνισε ο Flowers και συνέχισε, «Βέβαια είναι δύσκολο να επιλέξουμε τα κομμάτια αφού ο καθένας θέλει διαφορετικά. Για παράδειγμα εγώ έχω πολλαπλές προσωπικότητες. Ακούω από Neil Diamond μέχρι Cars».
Από την πλευρά του ο Vanucci υπογράμμισε πως θα του άρεσε να δουλέψει πάνω σε τραγούδια του Iggy Pop, των Genesis, του Tom Waits, ακόμα και της Cindy Lauper.
Την Παρασκευή οι Killers παίζουν στο Hard Rock Calling στο Λονδίνο ενώ την Κυριακή θα βρίσκονται στο Rockwave για την 2η μέρα του φεστιβάλ.
ROCKWAVE FESTIVAL 2009
27282930 IOYNIOY
MORE INFO: http://www.rockwavefestival.gr/ http://www.didimusic.gr/
Τιμές Εισιτηρίων:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: Προπώληση 50 euro , Box Office 55 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ / και την 3η και 4η μέρα του φεστιβάλ) : Προπώληση 85 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ : Προπώληση 150 euro
Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 210 3608366, ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Online sales: http://www.ticketpro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: