Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Δεν θα γίνει τελικά άγαλμα ο Nick Cave...


Θα πρέπει να περιμένει για μερικά χρόνια ακόμα ο Nick Cave για να δει το άγαλμα που τον αναπαριστά (γυμνό πάνω σε αφιονισμένο άλογο και με ένα απλό πανί τυλιγμένο γύρω από τα λαγόνια του - κανένα σχόλιο πέρα του «καταπληκτικό» και ας μην το έχουμε δει) να στέκεται πάνω σε βάθρο στο κέντρο της γενέθλιας πόλης του, το ταπεινό Warracknabeal της Αυστραλλίας. Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Nick Cave τα οικονομικά της πόλης δεν επιτρέπουν αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο κονδύλι δημόσιας δαπάνης. Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι οι ιθύνοντες είδαν τα προσχέδια. Μέχρι να έρθει η στιγμή (σε κάποιο απώτερο μέλλον) των αποκαλυπτηρίων ο Cave θα πρέπει να αρκεστεί στην εικόνα του όπως αυτή εμφανίζεται σε αφίσες στους δρόμους του Σίντνεϊ όπςω και στην παραπλήσια φωτογραφία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο αρχισυντάκτης του Avopolis, o Χάρης Συμβουλίδης.

Το post αυτό είναι αντεγραμμένο από νέο μας και παρουσιάζεται ως δικό σου, χωρίς το παραμικρό credit στο site ή στον συγγραφέα. Τόσο αντεγραμμένο, ώστε έχει ακόμα και το ίδιο ορθογραφικό λάθος...
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=16025

Περιμένω να δω κατέβασμα ή ανάρτηση των απαραίτητων credits, με τις απαραίτητες απολογίες. Και περιμένω κι εξηγήσεις ιδιωτικά στο harsymv@yahoo.gr - σε εύλογο χρονικό διάστημα.