Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Οι White Lies πιέζονται από την δισκογραφική τους εταιρία.


Ο μπασίστας των White Lies, Charles Cave μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC και δήλωσε πως θα ήθελαν περισσότερο χρόνο πριν αρχίσουν την δουλειά για το 2ο album. «Πιστεύαμε πως το νέο album θα γίνει όταν θα …γίνει αλλά τώρα μας είπαν πως αυτό πρέπει να συμβεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Υπάρχει τόση πίεση που σχεδόν ξεχνάς την απόλαυση της διαδικασίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Cave.
Το πρώτο album των White Lies είναι το To Lose My Life και εκτός από την ανταπόκριση του κόσμου, πήραν και αρκετά καλές κριτικές ενώ έπαιξαν στα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Πάντως, ο Charles Cave επεσήμανε πως η μπάντα μπορεί να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση. «Έχουμε αποδεχτεί την πρόκληση. Εδώ και καιρό δουλεύουμε με τους στίχους και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την δουλειά μας».
Τέλος, υπογράμμισε πως οι οπαδοί τους θα ακούσουν περισσότερους πειραματισμούς απ’ αυτούς. «Επειδή το να περιοδεύεις είναι πολύ βαρετό, το τελευταίο χρόνο αγοράσαμε και ακούσαμε δίσκους όσους ποτέ στη ζωή μας. Έτσι ποιος ξέρει τι παρουσιάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: