Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Woven Hand, Block 33,Θεσσαλονίκη 28/11/09 review







Πηγαίνοντας στην συναυλία των Woovenhand είχα ένα προαίσθημα καλό. Κάτι μου έλεγε ότι θα δω κάτι εξαιρετικό. Και για επιβεβαίωση η βραδιά ξεκίνησε με τους δικούς μας Accra Minoa οι οποίοι είναι μία πολύ καλή post rock μπάντα. Μπράβο τους πολύ καλή δουλειά. Στην συνέχεια ο David Edwards και η παρέα του βγήκαν στις 10.45’ και τελείωσαν στις 12.10’ περίπου. Η απίστευτη δύναμη και η έντονη προσωπικότητα του David Edwards κυριολεκτικά σε δημιουργούν συναισθήματα που είναι δύσκολο να εξηγήσεις. Έπαιξε κομμάτια από τον τελευταίο τους δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε το 2008 με τίτλο “Ten Stones, έπαιξε κομμάτια από το προηγούμενο του group τους 16HorsePower και το encore με απίστευτη διασκευή του 24 hours των Joy Division νομίζω ότι αποζημίωσε όλους όσους βρέθηκαν το Σαββάτο βράδυ στο Block 33.
Αν θέλουμε να βάλουμε σε κατηγορίες τα live που έχουμε δει, οι Woven hand είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι ο David Edwards και οι άλλοι. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Μεγάλα λόγια, αλλά όσοι είδαν το live νομίζουμε πως καταλαβαίνουν.
Δες video live από το Βελιγράδι 2 μέρες πριν σε πολύ καλή ποιότητα το Heart & Soul διασκευή των Joy Division στο encore.http://www.youtube.com/watch?v=mJHjv9_nqRE
Setlist:
White Bird
Kicking Bird
Deerskin Doll
Beautiful Axe
Tin Finger
Your Russia
Kingdom of ice
Speaking Hands
Whistling Girl
Winter Shaker
---
Heart & Soul

Δεν υπάρχουν σχόλια: