Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Οι Editors live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – FUZZ CLUB , ΑΘΗΝΑ
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - PRINCIPAL THEATER, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μόλις λίγους μήνες πριν τις live εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 14 και 15 Απριλίου αντίστοιχα, οι Βρετανοί Editors από το Birmingham κυκλοφορήσαν το τρίτο κατά σειρά album τους “In the Light and in this Evening” Το νέο τους studio album , οι ίδιοι το θεωρούν ως την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου! Ακολουθώντας την τεράστια παγκόσμια επιτυχία που συνάντησαν τα δύο προηγούμενα, το “In this Light and in this Evening” φωτογραφίζει τις ριζοσπαστικές αλλαγές που έχουν συμβεί στην προσωπική ζωή της μπάντας , μετά την κυκλοφορία του δεύτερου τους album “An End has a Start”
Η μετακόμιση των δύο μελών της μπάντας στη Νέα Υόρκη και η απόκτηση ενός παιδιού από τον τραγουδιστή, Tom Smith έκανε τους Editors να σκέφτονται τελείως διαφορετικά! Οι επιρροές τους από συγκροτήματα του παρελθόντος, όπως οι Joy Division και οι Echo & the Bunnymen , είναι εμφανείς.Όσο και αν οι ίδιοι ισχυρίζονται πως είναι ο ήχος αυτών των group είναι πια ξεπερασμένος. Οι Editors αποφάσισαν να στολίσουν τον ήχο τους στο τελευταίο τους album με πιο electronic στοιχεία χωρίς να ξεφεύγουν όμως από το προσωπικό τους στυλ που το κοινό έχει αγαπήσει.
Με αποφασιστικότητα προσάρμοσαν πλήρως τον ήχο τους στο νέο έδαφος που δημιουργήθηκε και επιστρέφουν πιο ανανεωμένοι από ποτέ για να μας το παρουσιάσουν, συνδυάζοντας το με αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος ! Η αισθαντική φωνή του Tom Smith συνοδεύει άρτια τις μελωδικές και εκρηκτικές γραμμές της κιθάρας του Chris Urbanowicz ενώ ο Russell Leetch με το μπάσο του και ο Edward Lay στα τύμπανα, ακολουθούν πιστά τις χορευτικές επιθυμίες του κοινού! Οι Editors αυτή τη στιγμή γυρνούν τον κόσμο με αφορμή την παγκόσμια τους περιοδεία και χαρίζουν στο κοινό βραδιές γεμάτες μουσική και ξέφρενο χορό .
Σταματούν για δύο νύχτες στη χώρα μας για να επισκεφτούν το Ελληνικό κοινό που σε όλες τους τις εμφανίσεις μέχρι τώρα είναι κοντά τους και τους στηρίζει με την παρουσία του ! Check : http://www.editorsofficial.com/
Line up
Tom Smith - Vocals
Chris Urbanowicz -Guitar
Russell Leetch - Bass
Edward Lay - Drums
Τιμή εισιτηρίων
Τα πρώτα 500 εισιτήρια θα κοστίζουν 35€
Μετά την εξάντληση τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40€
Προπώληση Εισιτηρίων Ticket House Αθήνας ( Πανεπιστημίου 42, 210/3608366) Ticket House Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102, 2310/264880) On Line Sales: http://www.ticketpro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: