Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Frank (Just Frank) – The Brutal Wave (2010)

Τι συμβαίνει όταν ένας από το New Jersey(Chris) και ένας Γάλλος (Kirti) συναντιούνται σε ένα διεθνές σχολείο στη γαλλική Ριβιέρα και μοιράζονται την αμοιβαία αγάπη τους για τη metal μουσική; Η ίδρυση του γκρούπ Frank (Just Frank). Η κυκλοφορία του πρώτου τους LP "The Brutal Wave" παρουσιάζει ένα μείγμα της μπάντας μεταξύ του σκοτεινού και ευτυχισμένου.


Σίγουρα έχουμε δει πολλές μπάντες της
post punk αναβίωσης τον τελευταίο καιρό αλλά αυτό που ξεχωρίζει τους Frank (Just Frank) είναι η διχοτόμος ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Συνδυάζοντας τα βαριά drum machine beats, post punk, και μελαγχολικά φωνητικά με vintage, κατά καιρούς ευτυχισμένα synths το The Brutal Wave είναι ένα άλμπουμ που δεν θα αρέσει αποκλειστικά στα παιδιά του cold wave και του goth.

Για το ντεμπούτο τους LP Το Brutal Wave δεν πρόκειται να πάρει το μυαλό κανενός, δεδομένου ότι δεν διευρύνουμε τα όρια του είδους, αλλά το δίδυμο έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο μικρό άλμπουμ που ακούγεται καλύτερα μετά από κάθε ακρόαση. Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πού θα πάνε οι
Frank (Just Frank) από εδώ και πέρα.


Tracklist:
1. Beneath
2. Mr. Itagaki
3. Die in Bed
4. Crisis
5. Jalousie
6. Le Son du Trottoir
7. Séraphine
8. Coeur Hanté
9. The Closet Song
10. Ride of a Lifetime
11. Collapse


http://www.myspace.com/frankjustfrank

Δεν υπάρχουν σχόλια: