Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

The Blue Angel Lounge - "Narcotica" [2010]

"Narcotica" λέγεται ο δεύτερος δίσκος των Γερμανών The Blue Angel Lounge (πήραν το όνομα τους από το παλιό club της Νέας Υόρκης όπου έκανε εμφανίσεις η Nico) και είναι πραγματικά καταιγιστικός, οι εμφανίσεις τους με Interpol και A Place To Bury Strangers δικαιολογημένες! Ο δίσκος κυκλοφορεί από την 8MM Musik !!!
Ιδρύθηκαν το 2006 από τον Nils Ottensmeyer και Dennis «Mel» Melster, ολοκλήρωσαν το ομώνυμο ντεμπούτο το 2008, εκ των οποίων 500 αντίτυπα σε βινύλιο κυκλοφόρησαν οι ίδιοι. Ένα από τα αντίτυπα έφτασε στα χέρια του Will Carruthers των Spacemen 3, ο οποίος το έδωσε στη συνέχεια σε έναν φίλο του στην 8MM Musik. Η μπάντα υπέγραψε αμέσως μετά.
Βαθύ και πλούσιο, το Narcotica πο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, είναι ένα καταπληκτικό άλμπουμ που θα αντηχεί στο μυαλό σας, και οι συγκρίσεις με πολλές παλαιότερες μπάντες θα τεκμηριώσει τη μοναδικότητα του συγκροτήματος. Μπορεί να υπάρχουν πολλές άλλες περιπέτειες και προσκυνήματα στο μέλλον ...
Όπως και να έχει, αυτός ο δίσκος είναι μια πολύ σταθερή, ατμοσφαιρικά καλοσχεδιασμένη και κατά περιόδους πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια από ένα νέο συγκρότημα.


http://www.myspace.com/theblueangellounge

Δεν υπάρχουν σχόλια: