Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Lyrebirds - "Blondehead EP" [2010]


Οι Lyrebirds είναι μια παρέα απ’το Brighton που γνωρίστηκαν σε μια συναυλία των Pogues στο Brixton.
H μπάντα τα έχει κάνει και τα έχει δει όλα, παίζοντας σε γήπεδα και χώρους, όπως το Brixton Academy σαν support στους The Maccabees και στους The Big Pink. Έχοντας κυκλοφορήσει μερικά singles όπως τα καταπληκτικά "Catalyst" και "Closer" (φοβερό κομμάτι) ήρθε η ώρα τώρα για ένα νέο EP με τίτλο "Blondehead". Το “Blondehead” είναι το πρώτο τους ΕΡ με 4 φιλόδοξα κομμάτια με αρκετές post-punk επιρροές, που μετά το άκουσμα του μ’έκανε να θέλω να “ξεσκονίσω” τo “Porcupine” των Bunnymen, κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό..
Ένα γκρουπ με ένα εντυπωσιακό ήχο που αναπόφευκτα θα έχουν συγκρίσεις με τους Joy Division εξαιτίας της βαθιάς φωνής του Adam
Day (το αστείο είναι ότι κατάγεται από το Μάντσεστερ και αυτός). Πιστεύουμε ότι οι ημέρες τους να παίζουν σε μικρούς χώρους μπορεί σύντομα να έχουν τελειώσει.

http://www.myspace.com/lyrebirdsmusic/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.. σε όλα καθώς τους έχω λατρέψει όταν πέρσυ έτυχε να ακούσω το Start the Car και από τότε περίμενα πως και πως για νέες κυκλοφορίες..θεωρώ δεν είναι άλλη μία μπάντα post Pου θα εξαφανιστεί αλλά θα μας δώσει πολλά κομμάτια.