Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

STandART - "Autumn News" [2009]

Οι STandART είναι ένα ηλεκτρονικό / εναλλακτικό μουσικό συγκρότημα από τη Λετονία, που ιδρύθηκε από τον Kalvis Kluburs το 2002 στην Jelgava. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει η ίδια 2 άλμπουμ και 11 singles. Οι STandART έχουν παίξει συναυλίες στις χώρες της Βαλτικής, τη Φινλανδία, τη Σουηδία και την Πολωνία,.
Το άλμπουμ "Australia" ήταν υποψήφια για το Best Debut 2007 στα λετονικά βραβεία μουσικής, και επίσης κέρδισε την αναγνώριση των DJs και μουσικών περιοδικών, στα οποία τονίζεται ότι, αν και η μουσική κατεύθυνση των STandART είναι σαφής, η μπάντα καταφέρνει να δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό ήχο.

Τον Νοέμβριο του 2009, οι STandART κυκλοφόρησαν το δεύτερο studio album τους, το
"Autumn News" το οποίο περιέχει 11 τραγούδια. 9 από αυτά είναι στην αγγλική γλώσσα, 2 - στα Λετονικά. Ακριβώς όπως το προηγούμενο άλμπουμ, το "Autumn News" έχει επίσης παραχθεί σε συνεργασία με τον Kaspars Tobis από το Λετονικό γκρουπ Dzelzs vilks στο στούντιο Sigulda Sound (Λετονία). Με τη βοήθεια προσκεκλημένων μουσικών, αρκετά ακουστικά όργανα έχουν εμπλακεί στην καταγραφή, όπως βιολί, φαγκότο και φυσαρμόνικα.


Για τους φίλους των Depeche Mode, Camouflage, Mesh.

Tracklist:

01 The Field Where I Died
02 Animals of Our Kind
03 Pioneers
04 Ausmas Dziesma
05 61
06 Season People
07 I’m the Voices
08 June
09 Hydrology
10 Autumn News
11 Lapsu Nakts


http://www.myspace.com/standart
http://standartmusic.lv/

Δεν υπάρχουν σχόλια: