Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

The Chapman Family - "Burn Your Town" [2011]


Αυτό είναι το ντεμπούτο άλμπουμ από τους The Chapman Family ένα βρετανικό post-punk γκρουπ από το Stockton-on-Tees της Αγγλίας που έχουν κερδίσει μια αξιοπρεπή θέση μετά από μια σειρά από singles και πολύτιμα support.

Είναι σπάνιο να παίρνετε ένα ντεμπούτο άλμπουμ από μια μπάντα, όπου κάθε κομμάτι κυριολεκτικά σε εκτινάσει. Οι The Chapman Family έχουν κάνει ακριβώς αυτό. Από το εναρκτήριο κομμάτι "A Certain Degree" με τα εκπληκτικά απαλά φωνητικά του Kingsley Chapman στο "All Fall" που ξεκινάει τη δράση με βαρύτερες κιθάρες και ντραμς τραβάει την προσοχή σας, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι βρίσκονται σε ανταγωνισμό, όλα απόλυτα ισορροπημένα.

Οι The Chapman Family έχουν εργαστεί σκληρά και αφιέρωσαν το χρόνο τους σε αυτό το album. Κάθε κομμάτι θα σας οδηγήσει σε περαιτέρω πρόοδο και ταξίδι σε αυτό που είναι ο ήχος τους. Δεν είναι όπως πολλά ντεμπούτα άλμπουμ που είτε παίζουν με ασφάλεια ή κάνουν επίθεση στα αυτιά σας και τις αισθήσεις σας προσπαθώντας να περάσουν το μήνυμα βιαστικά. Αυτό το άλμπουμ για μένα, δεν ακούγεται σαν ένα ντεμπούτο, κάθε κομμάτι ξεχωριστά παίρνει το χρόνο του.
Το τρέχον single
"Anxiety" είναι ένα από τα δυνατότερα κομμάτια του άλμπουμ και πιθανότατα το πιο κοντινό που θα τους κάνει να γεμίζουν στάδια.

Tracklist:

1. A Certain Degree
2. All Fall
3. Anxiety
4. Sound Of The Radio
5. 1000 Lies
6. She Didn't Know
7. Something I Can't Get Out
8. Kids
9. A Million Dollars
10. Virgins

www.myspace.com/thechapmanfamily

www.thechapmanfamilyisnotacult.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: