Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Anorak Festival 2011 στη Θεσσαλονίκη, στις 20 και 21 Μαΐου


Anorak Festival 2011

Tρίτο και φαρμακερό !!!

Αναστατώνοντας τον χάρτη των εγχώριων Festival, το εκπληκτικό Αnorak μας ξαφνιάζει για ακόμη μια φορά, κάνοντας την ανατροπή και φέρνοντας το καλοκαίρι ακόμη πιο κοντά ! Λίγο πριν εκπνεύσει η Άνοιξη,η πυξίδα δείχνει και πάλι Βόρεια, αυτή τη φορά στη «Νύφη» του Βορρά, καθώς το Anorak γίνεται Urban και για πρώτη φορά μεταφέρεται από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη. Στον πολύ-γνωστό και πολύ-αγαπημένο πολυ-χώρο του Μύλου, στις 20 και 21 Μαΐου, τα φώτα ανάβουν στη σκηνή και η μουσική γίνεται μόνο η αφορμή για να ταξιδέψουμε.

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα …αυτό το ξέρει ακόμη καλύτερα το ΑΝΟRAK TEAM, που έχοντας ταράξει τα νερά τηςΒορείου Ελλάδοςκάνει μια βουτιά στο Θερμαϊκό,με hot ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνήςτην κατάλληλη στιγμή που πρέπει να τα δείτε live.

Σας περιμένουμε στα 2 stages του Μύλου (την Αποθήκη και τη Βαβυλωνία) με «ναυαρχίδα του στόλου» τους Groove Armada πουέρχονται να παρουσιάσουν σε "παγκόσμια πρώτη" το RED LIGHT, ξεκινώντας την περιοδεία του καινούργιου projectτους από το Anorak Festival !!!!Το festivalξεκινήσει απόνωρίςτοαπόγευμα με live concerts και θα καταλήξει μέχριτις πρώτες πρωινές ώρες με καλεσμένους μεγάλουςdj’s της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Οι καλλιτέχνες που θα παρελάσουν την Παρασκευή 20 Μαΐου είναι οιPIANO MAGIC-"they always loved this city" ,MIAMI HORROR - "you wish you could fly with them", BAG RAIDERS- "shooting thessaloniki’s stars", KEEP SHELLY IN ATHENS"we present Shelly in Thessaloniki" , MIKRO-"best of " ,OSTAVA "from <> Bulgaria with love +MORE ACTS και το Σάββατο 21 Μαΐου οι GROOVE ARMADA- "they anchor on our harbor" ,MONARCHY - "art will eventually evolve itself into white space" ,JESSICA 6- "white horse..just ride it" , CHIMES & BELLS- "they do the right thing" + MORE ACTS...

Το 2011 είναι ANORAK YEAR !!! Μια χρονιά πριν από το τέλος του κόσμου το ΑNORAK ανατέλλει !!! … GO ANORAK !!!! GO!!!

ΑNORAK FESTIVAL LINE UP :

Παρασκευή 20 Μαΐου

PIANO MAGIC

MIAMI HORROR

BAG RAIDERS DJ-SET

KEEP SHELLY IN ATHENS

MIKRO

OSTAVA

+MORE ACTS

Σάββατο 21 Μαΐου

GROOVE ARMADA PRESENT RED LIGHT

MONARCHY

JESSICA 6

CHIMES &BELLS

+MORE ACTS

Δεν υπάρχουν σχόλια: