Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

12 Dirty Bullets - "Downsides To Making A Living" (2009)


Το συγκρότημα των 12 Dirty Bullets δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Jamie (φωνητικά & κιθάρα) και Josh Jamieson (μπάσο & φωνητικά), με την προσθήκη των Michael Smith (lead κιθάρα) και τον Loz (τύμπανα). Μέχρι στιγμής το συγκρότημα έχει ξεκινήσει με δύναμη, πολλές περιοδείες και live. Στην πορεία έχουν προσφέρει μια ευτυχισμένη εναλλακτική λύση στη σημερινή "μαλακή και μαζεμένη" indie σκηνή. Συνδυάζουν μελωδικά indie riffs με μια όμορφη σειρά από κοινωνικά σχόλια στους στίχους τους. Η μουσική τους είναι ένα μίγμα indie rock, εμπνευσμένο από τους όμοιούς τους The Libertines, Arctic Monkeys και Hard-Fi.
Το
ντεμπούτο άλμπουμ Downsides To Making A Living, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2009 με παραγωγό τον Hugh Jones (Harrisons / Charlatans / Echo & το Bunnymen.) έφερε πραγματικά κάποια ουσία στην παράσταση οι Oasis-συναντούν-τους-Stone Roses.
Αν και ένα μέρος του υλικού του Downsides To Making A Living ακούστηκε λίγο 80ς, το συγκρότημα φαίνεται να αγωνίζεται να βρεί τη δική του ταυτότητα και να μην χαθεί στο φούσκωμα της μετριότητας.
Το 2012 βλέπει τους 12 Dirty Bullets να μπαίνουν στο studio για να ηχογραφήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους.
Αν σας αρέσει το rock 'n' roll που παίζουν μπάντες που δεν φοβούνται να ξεχωρίσουν, τσεκάρετέ τους.
Ήδη έχουν γίνει επιτυχίες τα Fatman, Champagne and Cocaine, και Downsides to Making a Living.

Tracklist:
01 Downsides to Making a Living
02 Dark Tales of a Policeman
03 Fatman
04 Fire
05 Black Roses and Violence
06 Good Time Girls
07 Rock 'n' Roll Pretty Boys
08 Sweet Susie
09 Champagne and Cocaine
10 Keep Chancing
11 Away With the Stars

Δεν υπάρχουν σχόλια: