Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

THE WALKABOUTS @ live at Principal Theater 27-1-2012




Όταν έφτασα στο Principal γύρω στις 10, πρώτη σκέψη μου ήταν που θα παρκάρω, θα είμαι μακρυά μιας και το κρύο ήταν πάρα πολύ. Φθάνοντας όμως προς μεγάλη μου έκπληξη άφησα το αυτοκίνητο πολύ κοντά και μπαίνοντας μέσα είδα τον χώρο σχεδόν άδειο με περίπου 150 άτομα. Τι να πώ? Κρίμα για το μέγεθος τους Cris Eackman και της παρέας του.

Το support όταν μπήκα είχε αρχίσει και δεν ήταν άλλη από την ντράμερ των Walkabouts η όποία μας ταλαιπώρησε λίγο αφού έπαιζε μόνη της... και ήταν πολύ υποτονική. Γύρω στις 11 παρά 20 έκαναν την εμφάνιση τους οι Walkabouts ξεκινώντας με τα καινούρια τους τραγούδια από το τελευταίο τους αλμπουμ "Travels In The Dustland" με τον κόσμο να ψιλοέχει γεμίσει το Principal, μην φανταστείτε όμως περίπου 500 με 600 άτομα. Καλά πάλι να λέμε. Στη συνέχεια ανέβηκαν πάρα πολύ παίζοντας τις μεγάλες τους επυτυχίες όπως "Jack Candy", "Lazarus Heart" "The light will stay on", "Pass me on over" με τον κόσμο να παραληρεί και να ανεβαίνει κάπως μετά το πρώρο μισάωρο προσαρμοργής. Γύρω στις 12 τελείωσαν το live και με 2 encore που έκαναν νομίζω ότι ικανοποίησαν και τον ποιό απαιτητικό οπαδό τους.
Με την ώρα να έχει πάει 1 παρά δέκα μας αποχαιρέτησαν αφού νομίζω ότι τα έδωσαν όλα αν και θα μπορούσαν να προσθέσουν και άλλα τραγούδια στο set list τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: