Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Craig Walker @ Mylos Club Thessaloniki 29.03.2012



Ο Craig Walker βγήκε στην σκηνή γύρω στις 11.10' με την "Ελληνική" του μπάντα (Τύμπανα: Παύλος Μοναστηριώτης, Μπάσο: Νίκος Μάρκου, Πλήκτρα,φωνητικά: Βασίλης Πανταζόπουλος, Κιθάρα,φωνητικά: Νίκος Βογιατζάκης, Κιθάρα,πλήκτρα,φωνή: Πάνος Γουργιώτης), έχοντας στην πλάτη του την μουσική κληρονομιά όταν ήταν τραγουδιστής των πολυαγαπημένων στην Ελλάδα Archive τις χρονιές 2002-2007, με κομμάτια όπως το "Fuck You" και το "Again" τα οποία είναι ιδιέταιρα γνωστά στο Ελληνικό κοινό. Ο Ιρλανδός σκηνικά φαινόταν σαν να βαριέται, αλλά παράλληλα ήταν πολύ δυναμικός, κάνοντας χαβαλέ με τον κόσμο με πολύ χιούμορ, αφού κατέβηκε στον κόσμο, που για άλλη μια φορά ήταν λίγος. Χαρακτηριστικά σε μια φάση κατέβηκε και ζήτησε από μια κοπέλα που καθόταν να χορέψει μαζί του, η οποία αρνήθηκε ευγενικά και σε μια αλλη στιγμή έπαιρνε τηλέφωνο από το κινητό του σε έναν φίλο του σε... απ' ευθείας σύνδεση!!!
Έπαιξε κομμάτια καινούρια από το επερχόμενο άλμπουμ του το οποίο θα έχει τίτλο 'Siamese' κομμάτια των Archive με συγκονιστική ερμηνεία στο "Again" που προσωπικά αφού έχω δει και δυο φορές τους Archive ήταν η καλύτερη εκτέλεση που έχω δει. Επίσης έπεξε και μια διασκευή το "Perfect Day" και μας αποχαιρέτησε με το "Blackout".
Στην έκπληξη της βραδυάς ήταν και το ευχάριστο Ελληνικό μουσικό διάλλειμα στην μέση του live από τον Πάνο Γουργιώτη και την μπάντα του το οποίο να πω την αλήθεια δεν το περίμενα με τίποτα...


Πολύ καλό κομμάτι επίσης το "Wasted" το οποίο μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια: