Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

The Wars - 'Healings' (2012)


Δημιουργημένοι το 2008 στο Βερολίνο, οι The Wars έχοντας μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει ένα EP με τίτλο Rift, κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο 'Healings'. Επιρροές από τη δεκαετία του '80 κινούμενοι σε New Wave δρόμους και με μουσική επένδυση που θα σας ταξιδέψει σε Joy Division αναφορές, στους σκοτεινούς δρόμους Ian McCulloch σε ξεσπάσματα U2, σε Roxy Music ρυθμούς και Bryan Ferry λυρισμούς.
Στα συν η ιδιαίτερα εκφραστική φωνή του Chris Kowski που φαντάζει σα μια μίξη από Brian Ferry και Chris Rea με λίγο από Ian McCulloch ζεστασιά. Ζεστή και συναισθηματική εντυπωσιάζει με την αμεσότητα της ερμηνείας του. Πολύ καλή είναι και η ατμόσφαιρα των κομματιών του 'Healings' με μερικά τραγούδια να παρουσιάζονται  με περίσσεια δυναμική που τα κάνει άνετα υποψήφια για charts, όπως το όχι και τόσο νέο Succubus με τα αέρινα synths που πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2010 και περιλαμβάνεται στο 'Healings'.
Επειδή ο έρωτας δε κρύβεται, αν κάποτε αγαπήσατε τους Joy Division και τους Echo & the Bunnymenn, αν υπήρξατε και ακόμα είστε οπαδός των Killing Joke τότε οι The Wars είναι για σας.



Tracklist:
  1. Toga
  2. White Out
  3. Healings
  4. Parsec
  5. Enclave
  6. Safari
  7. Jet Stream
  8. Nature
  9. Succubus
  10.  Ethon
  11. Coast


Δεν υπάρχουν σχόλια: