Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η Sacred Bones Records παρουσιάζει τη συλλογή Todo Muere vol.2 (2012)




Η πολυαγαπημένη μας Sacred Bones Records (μιας και έχουμε παρουσιάσει πολλά από τα εξαιρετικά άλμπουμς που έχει κυκλοφορήσει μέσα από τη σελίδα μας...) παρουσιάζει τη δεύτερη συλλογή της ενόψει της Record Store Day, Todo Muere Vol. 2, με 10 από τα καλύτερα της tracks για φέτος – εννέα από τα οποία έχουν κυκλοφορήσει είτε σε περιορισμένα αντίτυπα ή δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου.
Το πρώτο track από τους Copenhagen’s War είναι ένα διάλειμμα τους από το 7ιντσο “At War For Youth” που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα μεταμοντέρνο ερωτικό τραγούδι. Το “The Gold Cane” των Led Er Est’s  είναι ένα από τα ακυκλοφόρητα tracks του LP τους που κυκλοφόρησε το Μάϊο και μιξαρίστηκε από τον Chris Coady. Το “Neon Lights” από τους εξαιρετικούς Pop. 1280 ήταν το A-side από μία δουλειά με τους Hot Guts που κυκλοφόρησε κανονικά από τη Badmaster Records.
Το “Adult Living” είναι το εξαιρετικό νέο single από τους Slug Guts από το Brisbane της Αυστραλίας σε μία πιο καθαρή, ορχηστρική εκτέλεση από τον frontman τους JD. Οι The Crystal Stilts συνδράμουν με το “Dark Eyes” από το εξαιρετικό EP τους "Radiant Door". Το “Strange Desire” από Wymond Miles είναι μία πρόγευση από το άλμπουμ που αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Φυσικά, από τη συλλογή δε θα μπορούσε να λείπει το βαρύ πυροβολικό της εταιρίας που ακούει στο όνομα "The Men" με το ακυκλοφόρητο "A Minor" που δεν περιλαμβάνεται στο εξαιρετικό φετινό τους LP "Open your Heart".
Για όσους δε γνωρίζατε μέχρι τώρα την Sacred Bone Records είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να την ψάξετε πλέον περισσότερο μιας και πρόκειται για μιά εταιρία με λίγες αλλά εκπληκτικές κυκλοφορίες. Για όλους τους υπόλοιπους που πλέον ακούμε ό,τι κυκλοφορεί η εν λόγω εταιρία, μπορούμε να εμπλουτίσουμε πλέον τη συλλογή μας με κάποια ακυκλοφόρητα και σπάνια tracks...

tracklist:

1. War – In Your Arms (Final Fantasy) [04:51]
2. Led Er Est – The Gold Cane [03:15]
3. Pop. 1280 – Neon Lights [05:36]
4. Slug Guts – Adult Living [03:30]
5. Crystal Stilts – Dark Eyes [04:13]
6. Wymond Miles – Strange Desire [03:12]
7. The Men – A Minor [08:05]
8. Föllakzoid – Trees [05:18]
9. Amen Dunes – Ethio Song [05:04]



Δεν υπάρχουν σχόλια: