Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

The Dig - 'Midnight Flowers' (2012)



Οι The Dig (David Baldwin - Κιθάρα, Φωνητικά, Emile Mosseri - Μπάσο, Φωνητικά, Erick Eiser - Πλήκτρα, Κιθάρα, Mark Demiglio – Ντραμς) από το Μπρούκλιν, μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο “Midnight Flowers”. Έχοντας παίξει support στους The Antlers, Portugal. The Man, The Walkmen, και Ben Kweller, έχουν έρθει έτοιμοι να αποδείξουν ότι ωρίμασαν με αυτή την προσπάθεια τους.
Ο ήχος των The Dig αναμειγνύει το σύγχρονο ροκ, το κλασικό rock, το indie rock στρωμένος με απόκοσμα post-punk riffs, έντονο μπάσο, και στοχαστικές μελωδίες, και έτσι παράγουν ένα πιο ώριμο άλμπουμ. Τα τραγούδια έχουν πολυεπίπεδη δομή και φτάνοντας μέχρι το τελευταίο κομμάτι, ακούγονται σαν τα πιο σκοτεινά ξαδέλφια των Vampire Weekend και The Antlers
Δείχνουν ότι είναι δυνατό να παραμένουν σταθερά μεταξύ του garage, και του post-punk, - χωρίς να χρειάζεται να προβληματιστούν και να επιλέξουν το ένα ή το άλλο.
Μουσικά μιλώντας, είναι αρκετά ευχάριστο να τους ακούς. Το “Midnight Flowers” δεν είναι ούτε πολύ αργό, ή πολύ δυνατό ή πολύ indie. Σε γενικές γραμμές, ο καθένας μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα κομμάτι που να απολαύσει.

Tracklist:

01. Red Rose In The Cold Winter Ground
02. Black Water
03. I Already Forgot Everything You Said
04. All Tied Up
05. Hole In My Heart
06. Animal Screams
07. Break The Silence
08. Police Car
09. Clouds And The White Noise
10. Glass Horse


Δεν υπάρχουν σχόλια: