Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Fawn - 'Coastlines' (2012)


Οι Fawn είναι μια τετραμελής μπάντα από το Ντιτρόιτ αποτελούμενη από τους Αlicia Gbur, Christian Doble, Matt Rickle και Mike Spence, όλοι τους πρώην μέλη στις μπάντες Kiddo, Child Bite, the Nice Device, the Von Bondies, Javelins, Thunderbirds are Now!, και Those Transatlantics.
Αν και επιρροές των Thermals, the Breeders, και Metric είναι έντονες, οι Fawn αναδεικνύουν μια ισχυρή αλλά γλυκιά αρμονία και μια ικανότητα για νοσταλγική μελωδία. "Οι προσφιλείς αγόρι / κορίτσι αρμονίες, fuzzy μελωδίες και όμορφα αισιόδοξα τύμπανα απεικονίζουν έναν κόσμο της ποπ που όλοι έχουμε απεγνωσμένα ανάγκη" μας λένε οι ίδιοι.
Το ντεμπούτο τους άλμπουμ "Coastlines" είναι μια πολύ καλή δουλειά που απεικονίζεται η άριστη γνώση της τέχνης των ώριμων indie-pop ήχων.
Το "Pixels" έρχεται μακριά σαν ένα ζωηρό B-side των Pixies, το "All the Lights" βρίσκει την μπάντα πιο επιθετική, παίζοντας με διαπασών κιθάρες, και ακόμα και ο πιο ψυχρός ακροατής δεν μπορεί να αρνηθεί το εκστατικό "Suicide," ένας ύμνος που ξεπερνά τους Yuck..

Tracklist:

01 All the Lights
02 Hurricane Fire
03 It’s Never Over
04 Break It Off
05 No Wave
06 Suicide
07 The Forest
08 Pennies
09 Pixels
10 Cobra on the Beach

Δεν υπάρχουν σχόλια: