Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

METZ - 'Metz' (2012)



Οι METZ ένα τρίο (Alex, Chris, και Hayden) από το Τορόντο του Καναδά είναι μια επιστροφή σε οτιδήποτε είναι καλό για δυνατή, εκστατική, ζωντανή μουσική. Ένα ξέφρενο νεύμα στους Nirvana, Shellac, The Pixies, The Jesus Lizard, και Public Image Ltd. στα πιο άγρια ​​τους.
Οι METZ γράφουν με κεφαλαία το όνομά τους, υπονοώντας ότι είναι LOUD. Είναι η τελευταία προσθήκη για την Sub Pop και έχουν προωθηθεί ως αυτό που απολαύσετε αν, στις αρχές της δεκαετίας του '90, ακούγατε grunge και όχι shoegaze, τους Melvins και όχι τους Mondays ή Moose. Πρόκειται για ένα τρίο, όπως ας πούμε οι Nirvana – με ωμή δύναμη. Έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια παίζοντας παντού από καταστήματα για skate μέχρι σε κανονικές σκηνές και σε περιοδεία με μπάντες όπως οι Mission of Burma, Death from Above 1979, Archers of Loaf και οι Mudhoney.
Οι METZ, κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ σε παραγωγή από τους ίδιους και από τους Graham Walsh (Holy Fuck) και Alexandre Bonenfant. Οι METZ ξεκαθαρίζουν με εκκωφαντική σαφήνεια αυτό που έχουμε είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό: Ο κόσμος της καλής μουσικής χρειάζεται ένα νέο τρίο, και αυτό είναι αυτό.
Wet Blanket, Headache και Get Off είναι τα κομμάτια που ξεχωρίζουν από αυτόν τον δίσκο.

Tracklist:

01 – Headache
02 – Get Off
03 – Sad Pricks
04 – Rats
05 – Knife In The Water
06 – Nausea
07 – Wet Blanket
08 – Wasted
09 – The Mule
10 – Negative Space
11 – –))–

http://metz.bandcamp.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: