Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Bloody Knees - 'Bloody Knees' [EP] (2013)


Οι Bloody Knees είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε από μια παρέα παιδικών φίλων από το Cambridge στη Βρετανία – και παίζουν ένα είδος horror\surf punk rock.
Έχοντας παίξει μόνο λίγα shows, στο Cambridge και στο Λονδίνο συμπεριλαμβανομένου ενός NME Awards Show σαν support στους Fidlar, πρόκειται να περιοδεύσουν για την κυκλοφορία του ντεμπούτου EP τους, που κυκλοφόρησε από την Heart Throb Records στις 17 Ιουνίου 2013.
Αυτό το ομώνυμο "Bloody knees EP" είναι και η πρώτη τους δισκογραφική κυκλοφορία.
Το ντεμπούτο EP τους είναι φορτωμένο από punk rock riffs και θυμίζει Misfits (περίοδο Danzig) με όλη την σκοτεινή αίγλη της pop των fifties.
Ο ήχος στις κιθάρες γεμάτος και δυνατός, προσανατολίζεται στον surf ήχο στο “Ears, Eyes, Ohs and Yous” η φωνή του Griffiths ελαφρώς φέρνει σε Lydon στο “100 Days“, και υπάρχει και η περίεργη μυρωδιά των Arctic Monkeys στον κατά τα άλλα υπέροχο θόρυβο στα “Who's Hungry? “ και “Ghosts“.
Οι Bloody Knees μπορεί να μην είναι ακόμα τόσο έμπειροι, αλλά προσπαθούν (με πιο ένταση στις μελωδίες και στην ποπ) για την αναβίωση του skate-punk μαζί με άλλους αστέρες του είδους όπως οι FIDLAR.
Τι παίρνεις όταν βάζεις τους The Misfits, The Thermals και Wavves σε ένα μπλέντερ; Τους Bloody Knees - ένα μεγάλο, ωραίο χάος.

Tracklist:

1.Who's Hungry?
2.100 DAYS
3.Ghosts
4.(Not) Skateboarding
5.Ears, Eyes, Ohs and Yous
6.Dead



Δεν υπάρχουν σχόλια: