Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Dead Rabbits - 'The Ticket That Exploded' (2013)


Οι Thomas Hayes και Neil Atkinson στην αρχή και η Suzanne Sims και αργότερα ο Paul Seymour, αποτελούν τους Dead Rabbits μια μπάντα που δημιουργήθηκε στο Southampton, το 2009.
Η τετράδα αμέσως έθεσε ως στόχο να τελειοποιήσει τις ζωντανές εμφανίσεις τους, ως επί το πλείστον μένοντας μακριά από το studio και τις ηχογραφήσεις, αλλά αυτό μέχρι το 2011, όταν κυκλοφόρησαν έξι EPs στην Flower Power Records με έδρα το Λονδίνο. Τα EPs προσέλκυσαν την προσοχή αρκετών, πράγμα αρκετό για να κρατήσει το συγκρότημα στο δρόμο του.
 Αλλά ανεξάρτητα από τις μουσικές καταβολές των μελών τους, οι Dead Rabbits κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά fuzzy νεο-ψυχεδελικό άλμπουμ με τίτλο 'The Ticket That Exploded' και 11 κομμάτια θολής ευδαιμονίας, από την Fuzz Club Records.
Διασχίζοντας τα όρια μεταξύ Shoegaze, ψυχεδέλειας και Rock 'n' Roll, οι Dead Rabbits δημιουργούν μια ηχητική επίθεση, με μουσική που γίνεται από ένα συγκρότημα που αγαπάει τη μουσική.
Το 'It's All In Her Head' δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο υπνωτικός ρυθμός του τραγουδιού έχει γίνει σήμα κατατεθέν της μπάντας και παίζεται στις αρχές του σετ τους, οπουδήποτε παίζουν. Όπως και ο πανέμορφος ροκ ύμνος τους, 'Heavenly Way' που ξεκινά το άλμπουμ, δηλώνουν την ουσία της μπάντας.
Σίγουρα οι Dead Rabbits είναι μια μπάντα σε εξέλιξη. Έχουν προχωρήσει και έχουν σταθεροποιηθεί σε έναν ήχο. Τώρα το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να διατηρηθούν σε ψηλό επίπεδο.

Tracklist
1.Heavenly Way
2.Pulling The Trigger
3.MMB
4.Never Fall
5.Before I'm Too Late
6.It's All In Her Head
7.When I'm Blue
8.It's You
9.Keep Me Warm


Δεν υπάρχουν σχόλια: