Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Hunx and His Punx – 'Street Punk' (2013)


Οι Hunx and his Punx είναι μια post punk/ garage μπάντα από το San Francisco με αρκετές pop και ‘60s αποχρώσεις στον ήχο τους. Ξεκίνησαν το 2009 με το πρώτο τους single “Good Kisser” από την αυστριακή Bachelor Records για να ακολουθήσουν τα άλμπουμς “Gay Singles” ‎την ίδια χρονιά και το “Too Young To Be In Love” από την Hardly Art δύο χρόνια αργότερα. Στο μεταξύ ο frontman τους Seth Bogart (γνωστός και ως Funx) κυκλοφόρησε το solo άλμπουμ του “Hairdresser Blues” πέρυσι και μαζί με τη Shannon Shaw από τις Clams, έδωσαν το punk rock στίγμα τους στο “Bad Skin”, το πρώτο από το επερχόμενο “Street Punk”.
Το “Street Punk” θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου από τη Hardly Art και στη συνέχεια οι Hunx & His Punks θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το άλμπουμ απέχει μακράν από τη lo-fi, ’60s pop του προγενέστερου του “Too Young to Be in Love” αλλά αντίθετα περιλαμβάνει τα «πιο μοχθηρά punk τραγούδια” που έχουν ακουστεί τελευταία.
Το “Street Punk” περιλαμβάνει 12 τραγούδια και ηχογραφήθηκε από τον Facundo Bermudez (Mika Miko, No Age) και βρίσκει τον Bogart και τη συνεργάτιδά του Shannon Shaw (των Shannon & the Clams) να μοιράζονται τη σύνθεση (με κύρια θεματολογία την εφηβεία και τις σαρκικές απολαύσεις…) αλλά και την ερμηνεία των τραγουδιών.
Ξεχωρίζουν χωρίς αμφιβολία τα “Bad Skin”, “You Think You’re Tough”, “I’m Coming Back”, “Rat Bag” και “Kill Elaine” αλλά και η διασκευή σε ένα από τα πρώιμα punk τραγούδια των Beastie Boys, το “Egg Raid on Mojo.”

Tracklist:

1. Bad Skin
2. Everyone’s A Pussy (Fuck You Dude)
3. You Think You’re Tough
4. Born Blonde
5. I’m Coming Back
6. Mud In Your Eyes
7. Street Punk
8. Don’t Call Me Fabulous
9. Rat Bag
10. Egg Raid On Mojo
11. Kill Elaine
12. It’s Not Easy

link:


Δεν υπάρχουν σχόλια: