Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

2 a.m. Orchestra - 'Working To Divide' (2013)


Οι 2 a.m. Orchestra μια τετραμελής μπάντα και αποτελούνται από τους David Kelley (φωνητικά, κιθάρα), Andy Smith (κιθάρα), Tim Gittins (bass) και Chris Dawson (τύμπανα / κρουστά) από το Auckland της Νέα Ζηλανδίας.
Οι 2 a.m. Orchestra έχουν μόλις κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ το 'Working To Divide' που αξίζει πολλά κοσμητικά επίθετα. Σκοτεινές αρμονίες και συναρπαστικές μελωδίες που εκτελούνται με ίσα μέρη σκοτεινού συναισθήματος και έντονης τελειότητας που μεταφράζει επιδέξια το χάος και την έξαρση της ζωής, σε ανεβαστικά και καλογραμμένα rock τραγούδια. Τραγούδια που συγχωνεύονται με εκλεκτικισμό, σφρίγος και ενθουσιασμό.
Το άλμπουμ είναι ένα μπλέντερ με επιρροές να λάμπουν μέσα από τα τραγούδια και ότι επιρροή είναι ισχυρότερη τη κάθε στιγμή να τραβά το τραγούδι στο δρόμο της χωρίς ποτέ να απομακρυνθεί πολύ από το σπίτι.
Οι 2 a.m. Orchestra ακούγονται σαν μια μίξη Spoon, Nada Surf , Silverchair και Muse. Μπορεί ακόμη να υπάρχει ένα οικείο άκουσμα ροκ από τα μέσα της δεκαετίας του '90 με ελαφρώς διαστρεβλωμένα riffs, αλλά όταν συμπεριλάβεις τα ορχηστικά και φωνητικά, όπως κάνουν, φθάνουν σε ένα σημείο εξαιρετικό. Αυτή η τετράδα κάνει μαγικά με ότι καταπιάνεται. Παίρνουν λίγα και τα κάνουν πολλά.
Σχεδόν τέσσερα χρόνια στα σκαριά, το 'Working To Divide' επιτέλους  θα κυκλοφορήσει στη Νέα Ζηλανδία. Το καλύτερο είναι ότι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας τους  http://2amorchestra.com/ - η μπάντα χρησιμοποιεί το "ό, τι θέλετε πληρώστε". "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η μουσική είναι εκεί έξω για τους ανθρώπους για να την ακούσουν" είπε ο frontman David Kelley "καλύτερα να γνωρίζουμε ότι η μουσική ακούγεται από ένα ευρύτερο κοινό από το να βγάλουμε λίγα δολάρια από τις υψηλές τιμές πώλησης."

Tracklist:

01. Heads and Tails
02. Ain't Got the Fight
03. Believe in Me
04. Six Lines of Ash
05. Unstuck
06. Have It Your Way
07. Fire Escape
08. Karmic Wealth
09. Fortune and Glory
10. The Garden
11. Living Longer
12. Working to Divide

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια: