Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

The Doormen - 'Black Clouds' (2013)


Οι The Doormen, είναι μια μπάντα από την πόλη της Ravenna της Ιταλίας. Αποτελείται από τους Vins, κιθάρα, φωνητικά / Luca Malatesta, κιθάρα / Longo, μπάσο / Monti Nicola, ντραμς.
Φέτος κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο "Black Clouds", σε συνέχεια του ομώνυμου ντεμπούτου τους το 2011. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη πριν από δύο χρόνια, οι The Doormen, στο ντεμπούτο άλμπουμ τους μας κατέκλυσαν με ένα ροκ κύμα που μας θύμισε τους Ιντερπόλ, ιδίως τα φωνητικά του frontman Vincent Baruzzi.
Ακούγοντας το νέο άλμπουμ των The Doormen φαίνεται η δυνατή ροκ μουσική, αλλά με μια ολοφάνερη διάθεση british. Η μπάντα παίρνει το καλύτερο της μουσικής από τις νέες indie μπάντες, διέρχεται από το brit / glam των Suede και δουλεύει ξανά, για να δημιουργήσει ένα υγιές πυκνό, συμπαγές, πολύπλευρο δίσκο . Μια πιο ώριμη δουλειά, αποτέλεσμα της μεγαλύτερης συνοχής μεταξύ των μελών της μπάντας.
Μερικά κομμάτια από το "Black Clouds", είναι απλά ακαταμάχητα, ξεκινώντας από το πρώτο του δίσκου "Bright Blue Star", με up- tempo funk ρυθμό, συνεχίζοντας με το single " My World Wrong" επικό και ρομαντικό με τον τρόπο του Brett Anderson , και μέσα από τραγούδια όπως τα "Father’s feelings" και το τελευταίο, που μαγνητίζει, το "Snowy Day", οι The Doormen αποδεικνύουν ότι είναι σε θέση να συνθέσουν τραγούδια για τα οποία δεκάδες συγκροτήματα θα ήθελαν πολύ . Πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη το " Black Clouds ", ένα άλμπουμ που γίνεται πιο μεγάλο κάθε φορά που το ακούτε, και δεν το κάνουν ποτέ βαρετό.

Tracklist:

1. Bright blue star
2. My wrong world
3. Father’s feelings
4. I’am in the sunset
5. We are the doormen
6. Starting at the celling
7. Her power
8. Silent suicide
9. Strange life
10. Snowy day



Δεν υπάρχουν σχόλια: