Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

The Family Rain - 'Under The Volcano' (2014)


Οι The Family Rain είναι ένα τρίο (για την ακρίβεια τα αδέλφια Walter) από το Bath της Μεγάλης Βρετανίας. Κυκλοφορήσαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους 'Under The Volcano', στις 3 Φεβρουαρίου 2014. 
Για μια μπάντα που ήταν για αρκετό καιρό κάτω από το ραντάρ, αυτή η κυκλοφορία είναι σχεδόν εγγυημένη ότι θα τους βάλει στον δρόμο για την mainstream επιτυχία.
Αρμονικές μελωδίες, ένας ήχος καθαρός, κοφτός με ένα ρετρό vibe, τόσο τακτοποιημένα σε ένα grunge, δυνατό πακέτο. 
 Αυτό είναι το ντεμπούτο τους - φανταστείτε πόσο καλά θα πάνε στις προσεχείς δουλειές τους ! Πιθανόν να έχετε ακούσει τα singles 'Trust Me ... I’m A Genius’ και ‘Feel Better (Frank)’ – και να σκεφτείτε ότι δεν είναι τα πιο καλά του δίσκου! 
Το εναρκτήριο ‘Carnival’ είναι ένα indie χορευτικό groovey κομμάτι, και ένα από τα καλύτερα εναρκτήρια κομμάτια για ντεμπούτο άλμπουμ την τελευταία δεκαετία. Αν πάρετε την deluxe έκδοση, θα βρείτε το ‘Alexander’ το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει radio-play στο βρετανικό ροκ ραδιόφωνο . Ο δίσκος AM των Arctic Monkeys μπορεί να προσπαθεί να δείξει τις stoner rock επιρροές τους με λίγο mainstream hip-hop, αλλά το 'Under The Volcano' των The Family Rain είναι όλα αυτά και πολλά άλλα. Είναι συναρπαστικό!
Αν αγαπάς τους Black Keys και τους Heavy, θα λατρέψεις τους The Family Rain. Κινούνται στα χιλιοακουσμένα μα όχι βαρετά blues rock μονοπάτια. Παραγωγός του δίσκου είναι ο Jim Abiss, ο τύπος που ότι πιάνει σκίζει (βλέπε Arctic Monkeys, Adele, Kasabian, Editors, Temper Trap κλπ).

Tracklist:
1. Carnival
2. Trust Me... I'm A Genius
3. Feel Better (FRANK)
4. Don't waste your time on me
5. Reason to die
6. Binocular
7. On my back
8. Pushing it
9. Together
10. All the best

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια: